FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


KLÆKKEN HOTELL
BUSKERUD, HØNEFOSSHadelandsveien 386, 3514 HØNEFOSS
Telefon: 32 14 00 00
Epost: salg@klaekken.no


Overnatting
Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseVelkommen til Klækken Hotell

Ærverdige Klækken Hotell ligger kun 5 minutter fra Hønefoss,og mindre enn en time både fra Oslo og Gardermoen. Omkranset av en vakker hage med frodig flora, spesiell skulpturpark og et innbydende basseng med badepaviljong finner du velutstyrte konferanserom med fleksibilitet til å håndtere alt fra små grupper til større arrangementer. Hotellet har 156 trivelige værelser som fordeler seg på hotellets tre etasjer, alle med utsikt til Klækkens vakre hage. Klækken tilbyr alt fra det perfekte møte til en unik kulinarisk opplevelse.

 

I samarbeid med Tilbords Kuben, er vi stolte av å arrangere vår egen bryllupsmesse 23. september 2017, på Klækken Hotell. Bryllupsmessen JA til JA er åpen fra kl. 13.00 -16.30. Billetten inkluderer inngang til messen med mange flotte utstillere, et glass apèritif, inngang til catwalkshow samt spennende goodiebag og fine premier fra utstillerne. Dette blir en dag med masse inspirasjon, opplevelser og spennende øyeblikk. Kathrine Sørland er vår konferansier, og hjelper deg med gode råd til den store dagen. Ta med deg din kjære og la romantikken blomstre og bo gjerne hos oss fra kvelden før. Velkommen til en inspiserende messe og et storslått brudeshow. Vi gleder oss til å se deg.
» Les mer

 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no