FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


KLÆKKEN HOTELL
BUSKERUD, HØNEFOSSHadelandsveien 386, 3514 HØNEFOSS
Telefon: 32 14 00 00
Epost: salg@klaekken.no


Overnatting
Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseVelkommen til Klækken Hotell

Ærverdige Klækken Hotell ligger kun 5 minutter fra Hønefoss,og mindre enn en time både fra Oslo og Gardermoen. Omkranset av en vakker hage med frodig flora, spesiell skulpturpark og et innbydende basseng med badepaviljong finner du velutstyrte konferanserom med fleksibilitet til å håndtere alt fra små grupper til større arrangementer. Hotellet har 156 trivelige værelser som fordeler seg på hotellets tre etasjer, alle med utsikt til Klækkens vakre hage. Klækken tilbyr alt fra det perfekte møte til en unik kulinarisk opplevelse.

 

Vi holder åpent hele sommeren, og den vakre parken vår står i fullt flor. Vi tilbyr fristende sommerbuffet de fleste kvelder, om du ikke heller vil bestille vår flotte sommermeny. Du er også velkommen til å benytte vårt herlige innendørs- og utendørs basseng. Klækken Hotell er for hele familien, og det finnes et utall av muligheter for å sitte ute og nyte late sommerdager, enten i solen ved bassenget, eller i en kurvstol i skyggen av de gamle trærne. Fine turmuligheter, kort avstand til Hadeland Glassverk. Kistefos Museet og Galleri Klevjer.
» Les mer

 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no