FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


KLÆKKEN HOTELL
BUSKERUD, HØNEFOSSHadelandsveien 386, 3514 HØNEFOSS
Telefon: 32 14 00 00
Epost: salg@klaekken.no


Overnatting
Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseAktiviteter

Hotellet  er plassert midt i et eldorado av gjøremål, attraksjoner og severdigheter. De har egen aktivitetsleder  på hotellet som kan lage spennende og engasjerende opplegg uansett om dere har en eller flere timer til rådighet. Ringkollen og Nordmarka er hotellets  nærmeste naboer, turmulighetene er mange både sommer som vinter.

Bassenget 

I 1982 åpnet Klækken Hotell sitt innen- og utendørs svømmebasseng, og var da de eneste med dette spennende tilbudet. Hotellets badepaviljong er unikt også i dag, og til stor glede for mange av hotellets små og store gjester. Om du bor på hotellet, eller benytter restauranten har du fri tilgang til badepaviljongen som holder åpent hele året. Bassenget innendørs er 10-kantet og er 10 meter i diameter, herifra kan du svømme direkte til utendørsbasseng, dette er 12,5x5 meter, begge har en temperatur på behagelige 26°c hele året og er 1,5 meter dypt.
» Les mer

 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no