FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


BALTAZAR RISTORANTE & ENOTECA
OSLODronningensgt 27, 0154 OSLO
Telefon: 23 35 70 60
Epost: baltazar@baltazar.no


Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseKonferanse og selskap

Et besøk til Baltazar Ristorante skal være en hel kveld fylt med opplevelser som du kan dele med dine venner eller kollegaer som setter pris på italienske kvalitets smaker og ingredienser.

En kveld på Baltazar skal være en reise i det moderne og klassiske kjøkken i en avslappet og komfortabel atomsfære fordelt over tre åpne platåer. Du kan nyte regionale italienske viner og fersklagede produkter som med en nøysom hånd er basert på mest mulig rene produkter fra det naturlige kjøkken.

De lager mat etter ”Slow Food” prinsippet og vi importerer genuine råvarer direkte fra småskalaprodusenter. Hver dag baker og lager vi focaccia, grissini og fersk pasta i flere varianter.

Spesialiteter fra vårt kjøkken er kamchatkacarpaccio med granateple og sitrus, kamskjell stekt på focaccia toast med grønn tomatmarmelade, hummercapeletti i hummerbuljong ravioli fylt med oksehaleragu med rødkuparmesanfondy, risotto” carbonara”, risotto med trøffel, langtids-braisert pancetta med rødvinskokte linser, sprøstekt havabbor og makrell ”butterfly” med cous-cous.  Bollito misto, variasjoner av kokt kjøtt, dedikerer vi minst en helg til i året.

Vinkartet til Baltazar har mottatt mange Winespectator awards og er ett rendyrket italiensk vinkart, med unntak av Champagne. Vår restaurantsjef og hans sommelierer er behjelpelige med vin- og matkombinasjoner. 

 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no