FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


HANKØ FJORDHOTELL & SPA
Vikanevn 405 , 1621 Gressvik
Telefon: +47 69 38 28 50
Epost: booking@hankohotell.no


Overnatting
Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseAktiviteter

Hos Hankø Fjordhotell & Spa er det kun fantasiene som setter begrensninger. Tennisbaner både inne og ute, svømmehall, treningsstudio og idrettshall med internasjonale mål er bare noen av tilbudene som står og venter på deg. Eller hvorfor ikke gjør som Blackburn, Wimbledon og de norske landslagene i fotball - benytt deres fotballbane. På hotellet er det plass for både alvor og lek. Miks arbeid med trening og rekreasjon og dere får ekstra mye ut av oppholdet. La deg rive med i fantasifulle konkurranser og spennende leker. Voksne blir som barn igjen, og gleden over å vinne, eller skuffelsen over å komme på en god sølvplass brunger frem både humør, glede og spenning. Perfekt måte å bryte av en tung dag med konferanse og fag.

Få ny energi på idylliske Hankø

Ta vare på din kropp gjennom bad, behandlinger og god mat. Spa er en totalopplevelse av velvære. Det skal være en oase i hverdagen hvor du kan hente nye krefter, slappe av, bli begeistret og gjenfinne livsgleden. Både kropp og sjel vil komme hjem med fornyet kraft etter et spaopphold på Hankø.
De har 13 behandlingsrom, svømmebasseng, boblebad, badstu, tyrkisk dampbad (Hammam), trimrom, yogasal (Mindzone), spinningsal og hvilerom (stillheten).
 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no