FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


HANKØ FJORDHOTELL & SPA
Vikanevn 405 , 1621 Gressvik
Telefon: +47 69 38 28 50
Epost: booking@hankohotell.no


Overnatting
Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseMat og drikke

Matopplevelser

Hankøs fantastiske kjøkken må oppleves. De har årelang tradisjon med å servere tradisjonelle så vel som kulinariske retter. Deres fantastiske julebord trekker mange gjester hvert år, og temakvelder som skalldyraften og grillaften har gledet deres gjester i mange år. For spesielle anledninger foreslår vi en av deres kulinariske festmenyer.

Grillaften                                                                                                                                                                              Her grilles det skalldyr, fisk, og kjøtt i utendørs paviljong. Maten nytes ute i det fri med god drikke til. Et annet populært alternativ er å flytte grillaften ned på hotellets egen strand, Trouville.

Skalldyrbuffet
Her serveres det meste du kan tenke deg av deilige delikatesser fra sjøen
Festmenyer
For spesielle anledninger foreslår vi en av deres kulinariske festmenyer, en helt utmerket måte å markere en hendelse på!
Seilerkroa
Vakkert beliggende ved vannkanten med utsikt over Hankøsundet ligger Seilerkroa. Hotellets sommerrestaurant har a la carte meny fra mai til august. De kan friste med levende musikk og høy stemning hele sommeren. Gjestehavnen er kun noen meter unna. Kan også benyttes til lukkede selskap vår og høst.
 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no