FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


CAFE SORGENFRI
OSLOBryggetorget 4, 0250 OSLO
Telefon: +47 21 50 10 90
Epost: bordbestilling@cafesorgenfri.no


Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseMat og drikke

Våre kokker har stort fokus på gode norske råvarer. En spesialitet på lunsj er den tradisjonelle danske frokosten, der kalde og lune retter serveres på fat med godt, mørkt rugbrød til.                     

På Café Sorgenfri er vi gode på akevitt, og vi foretrekker akevitten i samspill med mat, det er jo der den hører hjemme. Som bestanddel i et godt måltid. Øl i samspill med mat er en trend som stadig blir mer populær for tiden. Vi har tatt steget videre og setter mat og norsk akevitt i kombinasjon. Akevittmenyene er satt sammen av kjøkkensjef der vi bruker ulike typer akevitt som ingrediens og smaksforsterker i maten. Akevittkelneren setter så passende øl og akevitt til maten. 

Vi er opptatt av å gi gjestene våre en god restaurantopplevelse, og det er ingen tilfeldighet at vår populære Josper Grill er blitt plassert midt i lokalet. Selve grillen er innebygd i en slags gammeldags “slakterbod”, og på denne måten kan gjesten se og oppleve hvordan kokkene våre jobber. Det er viktig for oss å skape aktivitet og trivsel i restauranten, og de gode duftene fra grillen kommer som en bonus. Grillen kan oppnå en varme på 400-500 grader, og den intense varmen setter en helt spesiell smak på maten. – Varmen på grillen gjør at porene på kjøttet lukker seg og all saften beholdes inne i kjøttet. Det er en litt gammeldags måte å grille på, men resultatet blir fantastisk god mat med en helt særegen grillsmak!
 
Vi gleder oss til å kunne ønske dere velkommen til Café Sorgenfri!
 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no