FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


CHRISTIANIA
OSLONedre Vollgate 19. inngang Stortingsgaten, 0158 OSLO
Telefon: +47 22 0105 10
Epost: bordbestilling@christianiarestaurant.no


Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseKonferanse og selskap

Mulighetene er mange enten du ønsker plassering i restauranten eller du leter etter stemningsfulle lokaler godt egnet for lukket selskap. I vårt Chambre Séparée kan vi dekke til opptil 70 personer, lokalene har mye historie og særpreg og egner seg til alt fra bryllup, bursdager, firmasammenkomster eller andre arrangementer. Vi har lang erfaring med både selskap og a la carte servering. Vi har også mulighet til å skjerme av for inntil 190 personer i den nedre delen av restauranten.
 
Våre kokker tilbereder enklere brasseri mat basert på gode og gjerne norske råvarer, så vel som selskapsmenyer og rustikk gourmet, i stemningsfulle omgivelser. I tillegg har vi et ølbord som er vår lekegrind for øl og mat i kombinasjon. Kjøkkensjef og ølkelner byr her på en gastronomisk opplevelse litt utenom det vanlige. Begge ølbord er utstyrt med egne tappekraner i taket! Dette bordet kan dekkes til 20 personer, men vi presenterer gjerne ølmeny til større grupper også, da med plassering i restauranten.
 
Ta gjerne kontakt med oss, så bistår vi med å skreddersy arrangementet som passer for deg!
 
 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no