FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


CHRISTIANIA
OSLONedre Vollgate 19. inngang Stortingsgaten, 0158 OSLO
Telefon: +47 22 0105 10
Epost: bordbestilling@christianiarestaurant.no


Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseMat og drikke

Menyen inneholder elementer fra både ny og gammel tid. Vi bruker mye Norske råvarer ispedd fransk inspirasjon. Hos oss får du både ekslusive retter, i tillegg til enklere brasserimat, eller bare en kopp kaffe om du skulle ønske det. Som spesialiteter har vår Afternoon Tea etablert seg godt hos Oslos befolkning. Denne nytes både med og uten champagne! På lørdager kan du svinge innom for en uformell og kontinental brunsj, og DJ spiller til klokken 16:00 hver lørdag!
 
Våre kokker tilbereder enklere brasseri mat basert på gode og gjerne norske råvarer, så vel som rustikk gourmet, i stemningsfulle omgivelser. I tillegg har vi et ølbord som er vår lekegrind for øl og mat i kombinasjon. Kjøkkensjef og ølkelner byr her på en gastronomisk opplevelse litt utenom det vanlige. Begge ølbord er utstyrt med egne tappekraner i taket! 3, 5 eller 7 retters ølmeny må forhåndsbestilles, men for de mer impulsive har vi også en ukens ølrett hver uke.
 
Vi gleder oss til å kunne ønske dere velkommen til Café Christiania!
 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no