FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


LOUISE RESTAURANT & BAR
OSLOAker Brygge - Stranden 3, 0250 OSLO
Telefon: +47 22 83 00 60
Epost: bordbestilling@dslouise.no


Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseVelkommen til Louise Restaurant & Bar

Louise Restaurant & Bar ligger vendt mot sjøen i den gamle Verkstedhallen på Aker Brygge. Dette bygget er det eneste gjenværende av Akers Mekaniske Verksted sine bygninger mot havnen og Akershus Festning, og vi er det eneste sted på Aker Brygge som har tatt vare på litt av historien og noen av gjenstandene fra Akers Mek. Verksted.

Louise Restaurant & Bar har en stor og variert à la carte-meny som byr på norske mattradisjoner. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering hvor du kan nyte maten og flott fjordutsikt. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft.

Går du med bryllupsplaner?

Da ønsker vi dere velkommen til en uformell bryllupsprat på Louise Restaurant.

Louise er en tradisjonsrik restaurant med fjordutsikt og lange tradisjoner på Aker Brygge. Etter en større renovering i 2013 har vi fornyet oss på både interiør og mat. Menyen fokuserer på  norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken.

 

Detaljer er viktige i forbindelse med den store dagen og vi setter vår ære i å tilrettelegge slik at dagen blir akkurat som dere drømmer om. Vi kan ta både store og små bryllup, opptil 180 personer. Vi serverer tre, fire eller fem retters middag alt etter hva dere måtte ønske. Vi har satt opp en bryllupspakke og ordner det fullverdige selskapsarrangementet med oppdekking, blomster, servering, skjenking, og ikke minst opprydding i etterkant. Dere kommer kun med bordkortene og gjestene.

 

Kanskje den viktigste dagen i livet deres - la oss gjøre den fantastisk!

Trykk her for link til bryllupspakken


 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no