FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


LOUISE RESTAURANT & BAR
OSLOAker Brygge - Stranden 3, 0250 OSLO
Telefon: +47 22 83 00 60
Epost: bordbestilling@dslouise.no


Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseKonferanse og selskap

 

Louise Restaurant & Bar ligger vendt mot sjøen i den gamle Verkstedhallen på Aker Brygge. Dette bygget er det eneste gjenværende av Akers Mekaniske Verksted sine bygninger mot havnen og Akershus Festning, og vi er det eneste sted på Aker Brygge som har tatt vare på litt av historien og noen av gjenstandene fra Akers Mek. Verksted.

 

 

 

Louise Restaurant & Bar har en stor og variert à la carte-meny som byr på norske mattradisjoner. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering hvor du kan nyte maten og flott fjordutsikt. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft.

 

 

 

I selskapslokalene Kongerommet, Henrik Ibsen og Skipperstuen kan du arrangere intime gruppemiddager, forretningslunsjer, konferanser eller bryllupsfeiring i lekre omgivelser. Rommene har fleksible vegger og passer for grupper på 15-180 personer. Alle rommene er dekorert i maritim stil som gjenspeiler navnene. Selskapslokalene er sjarmerende med strålende atmosfære for å avholde møter på dagtid, intime lunsjer og middager eller en minnerik bryllupsfeiring. Vi er selvfølgelig behjelpelig med å skreddersy et arrangement etter dine ønsker!

 

 

 

Louise holder søndagsstengt i vinterhalvåret, fra medio oktober til mars.

 

 

 

KURS OG KONFERANSE

 

I trivelige og maritimt innredde lokaler kan vi tilby «møterom med særpreg». Alle våre tre unike lokaler har trådløst internett, projektor, lerret, mikrofon og høyttaleranlegg i taket. Lokalene har flyttbare vegger som gir mange muligheter. Vi kan derfor sørge for alt fra store lanseringer og networking-konferanser, til styremøter eller enklere lunsjmøter. I tillegg til flotte lokaler har vi et kjøkken som lager sunn og smakfull mat som er deilig for magen og stimulerende for hjernen! Vi tilbyr fristende pakker som passer ditt arrangement.

 

 

 

 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no