FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


SKASLIEN GJESTGIVERI
KIRKENÆR2260 KIRKENÆR
Telefon: +47 62 94 66 66
Epost: gjestgiveri@skaslien.no


Overnatting
Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseVelkommen til Skaslien Gjestgiveri

Velkommen til Skaslien Gjestgiveri

Kirsten Skaslien kjøpte et lite småbruk som tidligere lå under Herregården Grøset i Grue, her startet hun i det små med litt utleie til handelsreisende og andre tilreisendetil Kirkenær. På den tiden var det også husdyr å ta hånd om, bryggerhus ute på gårdsplassen og fjøs med kuer og griser.

 I 1952 kom hennes sønn Ollvar hjem fra hvalfangst. Han giftet seg med Åse og sammen tok de del i driften og utbyggingen av Gjestgiveriet.
 
I 1983 kom tredje generasjon hjem for å overta driften, Ottar og Morten Skaslien. De var begge utdannet kokker– og innså fort at her måtte det inn flere fagfolk. Maten ble satt i fokus, driften ble rettet mot lokalbefolkningen og bedriftene i nærmiljøet. Et spisested med god, hjemmelaget mat, åpent for lunsj og middag året rundt.
 
Det har gjennom årens løp skjedd en rekke utbygginger både av rom, selskapslokaler og hytter. Siste tilskudd til Gjestgiveriet er nybygde gjesterom av høy hotellstandard, med all komfort og fasiliteter. Store og flotte møte-/konferanse-/selskapsfasiliteter med plass til opptil 150 personer, utstyrt med det siste innen AV-utstyr, høy funksjonalitet og flerbruks muligheter. 
 
Matopplevelsen og norsk matkultur står sterkt på Skaslien. Kortreist mat med tradisjons oppskrifter og lokalt tilsnitt fra Hedmark, i tillegg til kulinariske retter tilberedet med norske råvarer, servert med internasjonalt tilsnitt og mangfold. 
 

Vertskapsrollen er genuint ivaretatt av familien Skaslien, sammen med et alltid like tilstedeværende personale ”som gjerne strekker seg litt lengre” for at du som vår gjest alltid skal følge deg hjemme og trives hos oss

Årets julebord på Skaslien Gjestgiveri

Vi ønsker velkommen på god julemat i et trivelig lite hotell litt utenom allfarvei.Her serveres det tradisjonell, hjemmelaget julemat – hele uken, i tillegg til helger med musikk til dans. Vi ønsker velkommen til den gode opplevelsen rundt mat og drikke, i et julepyntet Gjestgiveri. Til menyen serveres utvalgte viner, godt hjemmebrygget juleøl, eller et friskt alkoholfritt alternativ. Julens datoer:

11. november – Lutefiskaften

24. og 25. november – Julemiddag

1., 2. og 8. desember – Tradisjonelt stort julebord - buffet

9. desember – Julemiddag

10. desember – Familiejulebord ♥ Julegaven til hele familien!

16. desember – Julemarked & familiedag

20. og 21. desember – Julelunsjbord

En smaksopplevelse som gir julestemning!

Vi tilbyr også rimelige overnattings priser.

Se hele menyen på www.skaslien.no – vær rask med bestillingen!


 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no