FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


SKASLIEN GJESTGIVERI
KIRKENÆR2260 KIRKENÆR
Telefon: +47 62 94 66 66
Epost: gjestgiveri@skaslien.no


Overnatting
Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseAktiviteter

Aktiviteter
 
Skaslien Gjestgiveri ligger sentralt til i Hedmark, og veien er kort til de gode opplevelsene.
Her er noe av aktivitetene vi kan tilby:
 
HEST & VOGN/SLEDE – 1 time
Godt innpakket i pledd og skinnfeller tar vi deg med på sledetur på Kirkenær. Med varm toddy på termos.
 
GLASSHYTTA PÅ TJURA – I EN SPENNENDE GLASSBLÅSERS VERDEN - 2 timer
Kåseri om glasskunst og demonstrasjon. Glasskunstneren Vidar Koksvik og Kari Håkonsen mestrer et bredt spekter av teknikker og lager kunstglass, glass for utsmykking, gaver og bruksgjenstander. Vi besøker verksted og galleri. Småmat og hestetransport kan anbefales.
 
LERDUE SKYTING PÅ TJURA MED HEST & VOGNTRANSPORT - 2 timer
Serie på 25 skudd, med egen skyteleder. 5 stamplaser som rulleres.
Småmat på ”stamplass” med hjemmelaget elgpølse og røkelaks.
MOTORSPORT – 2 til 4 timer
Gjestgiveri ligger midt i et av Nordens viktigste motorsportsområder. Med bare 40 km fra Norsk Trafikksenter, Skandinavias største kjøreopplevelsessenter, og 30 km fra motorcrossbaner er det nok av fartsfylt moro å velge mellom.
 
SKOGSTUR OG SELVPLUKK
I de uendelige skogene i Finnskogen og Glåmdalen kan du til fots, med sykkel eller ski om vinteren nyte stillheten og roen. Ta med et fiskesnøre eller fotoapparat – motivene er mange og flotte. Om høsten kan du plukke tyttebær, blåbær eller multer og sopp.
 
JAKT OG FISKE
Terrenget i Glåmdalen egner seg godt for både småviltjakt og fiske. Om vinteren er isfiske og pilking på noen av våre mange islagte innsjøer en yndet sport. Jaktkort for småvilt/fugl selges hos oss.
 
MATKURS – 1-3 timer
Her har man valget mellom ”matkåseri” eller ”matkurs” med egen innsats. Begge holdes av vårt prisbelønnende kjøkken. Kjøkkenet tar for seg kveldens meny med fritt valgt tema, fra slakting av vilt, til hemmeligheten bak våre gode supper, sauser og menyer.
 
VINKURS – 1-2 timer

For nybegynnere eller viderekomne. Våre kokker i samarbeid med vår egen vinkelner deler sine kunnskaper om mat og vin i kombinasjon. Kurset kan bestilles som aktivitet sammen med annet faglig kurs, eller som eget arrangement for deg og dine gjester.

 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no