FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


SKASLIEN GJESTGIVERI
KIRKENÆR2260 KIRKENÆR
Telefon: +47 62 94 66 66
Epost: gjestgiveri@skaslien.no


Overnatting
Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseKonferanse og selskap

KURS MED ELLER UTEN OVERNATTING
 
I vår konferanseavdeling kan vi tilby flotte lokaler for møter, seminarer, kick-offs og selskap fra 2 til 150 deltagere. De er godt utrustet, fleksible, lyse og moderne med god akustikk.
 
  • Sal A+B kan romme opptil 130 i klasseroms oppsett - 200 personer i kinooppsett
  • Sal A kan romme opptil 70 i klasserom - 100 personer i kino
  • Sal B kan romme opptil 50 i klasserom - 70 personer i kino
 
For øvrig har vi mindre saler, grupperom, salonger og peisestue. Godt egnet både for formelle og uformelle aktiviteter og møter.
 
Vi har lang erfaring med alt fra enkle til skreddersydde arrangementer og tilbyr profesjonell oppfølging og gjennomføring. Vi bestreber oss for å være fleksible og tilrettelegger slik at ditt kurs skal fungere best mulig. Både for kursarrangør og deltager.
 

Vi er også i kurs sammenheng opptatt av “den gode matopplevelsen” og serverer god og spennende fra pausemat, til lunsj og middag. Det enten du velger en standard/oppgradert eller redusert kurspakke.

ENHVER ANLEDNING ER EN GOD ANLEDNING TIL SELSKAP ELLER FEST

Hos oss kan du feire alle anledninger fra barnedåp, konfirmasjon, bryllup, firmafest, julebord, slektstreff, bursdager, vennefest etc. Både store og små selskaper er velkommen. Kom til ferdig dekket bord! I menyprisen er både lokale for festen, oppdekning og våre dyktige servitører inkludert.
 
LOKALER
Fra 5 - 150 gjester, festsal, salonger med peisestue. Større selskaper disponerer selskapslokalene alene, for mindre grupper kan det passe å dele lokalene med flere.
 
CATERING
Skaslien Gjestgiveri har lang tradisjon med catering av mat til store og små selskaper og arrangementer av ulik karakter. Vi tilbyr et bredt spekter fra; tapas og snitter til koldtbord, overtidsmiddager og festmåltider.
 
TEMAKVELDER
Lutefisk, rakfisk og pinnekjøtt aften! Helaften med elg! Morsdag eller farsdag! 17. Mai fest. Se etter våre spesielle Temakvelder på våre nettsider.
 
JULEBORD
Hos oss er det julebord både i november og desember. Fra julelunsjer, familiebord til våre ”sagnomsuste” julebordkvelder med musikk og dans. Se www.skaslien.no for mer informasjon.
 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no