FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


SKASLIEN GJESTGIVERI
KIRKENÆR2260 KIRKENÆR
Telefon: +47 62 94 66 66
Epost: gjestgiveri@skaslien.no


Overnatting
Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseMat og drikke

Prisbelønnet kjøkken
Kvalitet står i sentrum på Skaslien. Vi er spesielt godt kjent for gode mat og hyggelige atmosfære. Vi har omgivelser som inspirer til et godt resultat. Vi sier ofte ”vår kunnskap din trygghet”
 
I 2002 ble vi kåret til ”Beste spisested langs veien” i Norge, og i 2008 ble vi regionvinner av Ganefart i Hedmark og Oppland. Reiselivsprisen i 2010, Miljøfyrtårn 2012, Bondens venn 2013
 
Vårt menyspekter er stort og sesongrelatert, enten du ønsker á la carte servering, er kurs - og konferanse deltager, selskapsgjest eller benytter vår catering service.
 
Vi etterstreber bruk av norske, regionale og lokale råvarer av ypperste kvalitet og tar gjerne i bruk oppskrifter fra vår regionen. Stadig fornyelse bidrar positivt til variasjon og spennende retter.
I vår restaurant serveres alle måltider hele uken, mens vi om sommeren gjerne
serverer forfriskninger og mat i hagen. Menyer finner du alltid på www.skaslien.no.
 
Vår hjemmebakst er viden kjent. Enten det er fersk formkake, vår egen hvetekringle eller vårt alltid nybakte ”Nøttebrød”. Så godt at du gjerne kjøper det med deg hjem!
Enten du kommer alene, sammen med familie og venner eller i kurs sammenheng, er du velkommen til et smakfullt måltid. Det lønner seg alltid å bestille bord på forhånd.
 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no