FORSIDE
HOTELLER/GÅRDER
SERVERINGSSTEDER
FORESPØRSEL
KONTAKT OSS
 
   
 
 


RONDANE HØYFJELLSHOTELL
RondaneRondanevegen 1264,, 2674 OTTA
Telefon: +47 61 20 90 90
Epost: booking@rondane.no


Overnatting
Konferanse og selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
VeibeskrivelseVelkommen til Rondane Høyfjellshotell

Velkommen til "nye" Rondane Høyfjellshotell Rondane Høyfjellshotell har gjennomgått et stort oppussingsprogram i år og vi har fått svært gode tilbakemeldinger. Nesten alle fellesrom har gjenoppstått i ny drakt. Vi vil spesielt fremheve vårt svømmebasseng. Ikke bare er det blitt svært delikat, vi har også skrudd temperaturen opp til 29 grader! Det kan vi gjøre fordi vi eier vårt eget kraftverk og således kanskje er ett av Norges "grønneste" hoteller.

Mat er viktig for hotellgjester, både konferansedeltagere og fjellvanddrere, derfor har vi brukt utallige timer på å få til den ultimate menyen. Det har gitt resultater! Rondane Høyfjellshotell ligger bare 3,2 kilometer fra Rondane nasjonalpark med ti fjelltopper over 2000 meter. Vi har et familievennlig alpinanlegg 500 meter unna og et stort løype- og turnett for fjellvandrere og langrennsløpere. 13 kilometer fra Otta sentrum.

Velkommen til en fullstendig høyfjellsopplevelse!

www.rondane.no


 
Kulinariske Steder  |  Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS  |  T: 40 85 89 39  |  E: post@dekulinariske.no  |  www.dekulinariske.no