{"autoplay":"true","autoplay_speed":"2700","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
Start
Overnatting
Konferanse & selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
Veibeskrivelse

Gudbrandsgard Hotell

Oppland
Mellomstasjonen Kvitfjell, 2634 Fåvang
Telefon: 61 28 48 00

Gudbrandsgard Hotell

GudbrandsGard Hotell ligger sentralt i Kvitfjell, med ski in - ski ut til Kvitfjell Alpinanlegg, Norges Nasjonalanlegg. I dalsiden troner hotellet i god, gammel norsk byggeskikk med laft og stavlaft, torv på taket og mye bruk av naturstein. Med fantastisk utsikt over Rondane og Lågen som bukter seg nedover Gudbrandsdalen, byr GudbrandsGard Hotell på helt spesielle opplevelser - enten du kommer hit for å koble av sammen med familie og venner eller for å bli inspirert til nye innsats sammen med kollegaer.

Hotellet kan by på alt fra standard dobbeltrom til romslige suiter. Gjennomgående for alle rommene er kvalitet og høy standard. Hotellet har en hyggelig restaurant, stor skicafe, barer, topp moderne konferansefasiliteter, flotte lokaler for små og store selskaper, velfylt vinkjeller og et velvære- og fitnessenter som byr på luksus for kropp og sjel

Gudbrandsgard Hotell

Oppland
Mellomstasjonen Kvitfjell, 2634 Fåvang
Telefon: 61 28 48 00

Overnatting

GudbrandsGard Hotell kan tilby 79 moderne og velutstyrte rom, alle kan benyttes som dobbeltrom, noe som gjør at de totalt kan tilby ca 210 sengeplasser.
Rommene er innredet i stil med resten av arkitekturen på hotellet. De inneholder malte trevegger, parkett på gulvene og senger og møbler har et norsk og eksklusivt preg.
De kan tilby flere ulike romkategorier; twin bed, dobbeltrom, dobbeltrom med ekstra sofa, juniorsuiter og suiter. Det finnes også egne rom tilegnet funksjonshemmede.

Gudbrandsgard Hotell

Oppland
Mellomstasjonen Kvitfjell, 2634 Fåvang
Telefon: 61 28 48 00

Konferanse og selskap

GudbrandsGard Hotell har en svært moderne og innbydende konferanseavdeling med muligheter for møterom i mange størrelser, innredet med tekniske fasiliteter som tilfredsstiller dagens krav. Alle møterom ligger på samme plan.Hotellet passer til alt fra ditt neste ledermøte, salgsmøte, kundepleiesamlinger, billanseringer eller workshop.

Hotellets største konferanserom ble bygget i 2006 med kapasitet opp til 220 personer. I tillegg byr de på møte- og grupperom med motiverende rammer inspirert av norsk toppidrettsmiljø og kultur.

… GudbrandsGard Hotell er et perfekt sted for de store anledninger. Planlegger du et selskap, jubileum eller kanskje et bryllup - så er de behjelpelig med å planlegge ned til minste detalj. De har lang erfaring, stor faglig kompetanse, serviceinnstilte og dyktige medarbeidere og ikke minst fasiliteter som passer for enhver anledning. Gjør din store dag til en eventyrlig opplevelse

Gudbrandsgard Hotell

Oppland
Mellomstasjonen Kvitfjell, 2634 Fåvang
Telefon: 61 28 48 00

Mat og drikke

På GudbrandsGard Hotell står bordet alltid dekket. Om du ønsker en hyggelig og romantisk middag for 2 eller et stort selskap for deg privat eller dine kollegaer, GudbrandsGard har tilbudet.
Deres kjøkken har lange tradisjoner fra å satse på lokale råvarer blandet med inspirasjon fra det internasjonale miljøet deres kokker kommer fra.
På GudbrandsGard finner du en av Norges fineste og mest velfylte vinkjeller. Dei kommer gjerne med anbefalinger om viner for å sette en ekstra spiss på menyen du har valgt.

Gudbrandsgard Hotell

Oppland
Mellomstasjonen Kvitfjell, 2634 Fåvang
Telefon: 61 28 48 00

Aktiviteter

Etter en lang dag i bakken, på fjellet eller i konferansesalen handler det om å komme til hektene igjen. Hotellets velværeavdeling inneholder svømmebasseng på 15 x 8 meter, jacuzzi, badstuer, sauna, solarium og en trimavdeling for de som ønsker å utfordre kroppen med enda et par svettetokter.

Noen ganger skal tiden bare stå stille, og kun være din egen. I dager hvor hjulene svirrer og klokkene tikker, byr hotellet på avslappende behandlinger, individuell tilpasset deres gjesters behov. Velduftende og velgjørende, fornyet energi og vitalitet. Dette er noen av ingrediensene i hotelsts lille oase av velvære, der hvor alt annet kan vente.

Terapeuter har bred erfaring enten det er massasjer, ansiktsbehandlinger eller pleie for hender og føtter.

Gudbrandsgard Hotell

Oppland
Mellomstasjonen Kvitfjell, 2634 Fåvang
Telefon: 61 28 48 00

Veibeskrivelse

GudbrandsGard Hotell ligger på mellomstasjon ved Kvitfjell Alpinanlegg.
GPS Koordinater: N 61 28.358 E 10 08.068
Avstander til Kvitfjell
Oslo: 225 km (2 timer 45 min kjøring)
Gardermoen: 198 km (2 1/2 times kjøring)
Lillehammer: 55 km ( 45 min kjøring)
Trondheim: 315 km (3 1/2 times kjøring)
Kjørebeskrivelse fra E6
Kjør E6 til Fåvang, og følg denne beskrivelsen:
Veibeskrivelse mot Østsiden:
Følg E6 nordover til Fåvang, følg skilting mot Kvitfjell, etter 10 km ta av vei mot venstre (skiltet til mellomstasjonen og hotellene). Fra E6 til målområdet er det 5 km, fra E6 og opp til mellomstasjonen er det 15 km.
Veibeskrivelse mot Vestsiden:
Ca 2 km etter avkjøring fra E6; ta av mot venstre (skiltet retning Rønningen). Følg samme vei ca 10 km, da passerer man Vestsideheisen i alpinanlegget (på høyre hånd). Hytteområder, Tyrihans Kafe & Afterski m.m.
Har du problemer med å finne frem, ring resepsjonen på tlf 61 28 48 00

No ACF gallery field data found

Kulinariske steder | Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS | T: 40 85 89 39 | E: post@dekulinariske.no

homegroupcutleryautomobilehistorybed