{"autoplay":"true","autoplay_speed":"2700","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
Start
Overnatting
Konferanse & selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
Veibeskrivelse

Hankø fjordhotell & spa

Østfold
Vikanevn 405, 1621 Gressvik
Telefon: 69 38 28 50

Hankø fjordhotell & spa

Når du kommer til Hankø opplever du med det samme at hverdagens travelhet og bekymringer kommer i andre rekke. Her kommer din velvære først, og de gjør alt for å imøtekomme dine ønsker og behov.

Når du synker ned i et varmt mineralbad og lukker øynene etter en dyptgående massasje. Når energien strømmer gjennom kroppen etter en yogaklasse, eller du hviler beina etter en spasertur i frisk luft. Det er hva det hele handler om.
Ytterst i Oslofjorden
På Oslofjordens sydøstre side, vel en times kjøretur fra Oslo og ca. 15 minutters kjøretur fra Fredrikstad, ligger en av Norges vakreste øyer (3 min med personferge fra fastlandet). Her har de vekket liv i gamle tradisjoner fra 1877 hvor Hankø Bad og Kystsanatorium ble bygget. Hit reiste kunstnere, grossererfamilier og adel for å ta del i vannkurer, gytjebad m.m., samt drikke helsebringende mineralvann. I slutten av 1930-årene forsvant denne virksomheten.

Hankø fjordhotell & spa

Østfold
Vikanevn 405, 1621 Gressvik
Telefon: 69 38 28 50

Overnatting

Et hotellrom er et pusterom i hverdagen.
Hotellet har 102 rom i forskjellige størrelser og kategorier, fra hyggelige enkeltrom til store flotte tema suiter. Alle rommene er store og funksjonelt utstyrt med TV, telefon, føner og minibar, og flislagte bad.

Hotellet er røykfritt, og har egnede rom for allergikere (2 stykk) og handikappede (2 stykk).

De har ett kombirom hvor det er tillatt med dyr.

Hankø fjordhotell & spa

Østfold
Vikanevn 405, 1621 Gressvik
Telefon: 69 38 28 50

Konferanse og selskap

Konferanse - Samarbeid - Energi - Glede - Muligheter
På Hankø Fjordhotell & Spa vet de at en konferanse er en investering som du forventer gode resultater av. Derfor har de lagt vekt på å kunne tilby kursfasiliteter og grupperom av høy kvalitet. AV-utstyr, trådløst internettforbindelse, komfortable møbler og gode lys og ventilasjonsforhold gjør sitt til at arenaene for kunnskap og utvikling er førsteklasses. Maksimalt utbytte av din konferanse er viktig både for dem og for deg.

Møte og grupperomskapasiteten strekker seg fra rom med plass til 8 deltakere og opp til 220 personer i den største salen.

Hotellet legger derfor stor vekt på å planlegge konferansen i forkant. Deres bookingavdeling vil sammen med deg planlegge oppholdet, slik at alle forventninger og krav oppfylles til det beste for deg som gjest på idylliske Hankø.

De vil gjøre din konferanse unik for deg. Ingenting er umulig - her på Hankø finnes det bare muligheter!

Hankø fjordhotell & spa

Østfold
Vikanevn 405, 1621 Gressvik
Telefon: 69 38 28 50

Mat og drikke

Matopplevelser
Hankøs fantastiske kjøkken må oppleves. De har årelang tradisjon med å servere tradisjonelle så vel som kulinariske retter. Deres fantastiske julebord trekker mange gjester hvert år, og temakvelder som skalldyraften og grillaften har gledet deres gjester i mange år. For spesielle anledninger foreslår vi en av deres kulinariske festmenyer.

Grillaften
Her grilles det skalldyr, fisk, og kjøtt i utendørs paviljong. Maten nytes ute i det fri med god drikke til. Et annet populært alternativ er å flytte grillaften ned på hotellets egen strand, Trouville.

Skalldyrbuffet
Her serveres det meste du kan tenke deg av deilige delikatesser fra sjøen.

Festmenyer
For spesielle anledninger foreslår vi en av deres kulinariske festmenyer, en helt utmerket måte å markere en hendelse på!

Seilerkroa
Vakkert beliggende ved vannkanten med utsikt over Hankøsundet ligger Seilerkroa. Hotellets sommerrestaurant har a la carte meny fra mai til august. De kan friste med levende musikk og høy stemning hele sommeren. Gjestehavnen er kun noen meter unna. Kan også benyttes til lukkede selskap vår og høst.

Hankø fjordhotell & spa

Østfold
Vikanevn 405, 1621 Gressvik
Telefon: 69 38 28 50

Aktiviteter

Hos Hankø Fjordhotell & Spa er det kun fantasiene som setter begrensninger. Tennisbaner både inne og ute, svømmehall, treningsstudio og idrettshall med internasjonale mål er bare noen av tilbudene som står og venter på deg. Eller hvorfor ikke gjør som Blackburn, Wimbledon og de norske landslagene i fotball - benytt deres fotballbane. På hotellet er det plass for både alvor og lek. Miks arbeid med trening og rekreasjon og dere får ekstra mye ut av oppholdet. La deg rive med i fantasifulle konkurranser og spennende leker. Voksne blir som barn igjen, og gleden over å vinne, eller skuffelsen over å komme på en god sølvplass brunger frem både humør, glede og spenning. Perfekt måte å bryte av en tung dag med konferanse og fag.

Få ny energi på idylliske Hankø

Ta vare på din kropp gjennom bad, behandlinger og god mat. Spa er en totalopplevelse av velvære. Det skal være en oase i hverdagen hvor du kan hente nye krefter, slappe av, bli begeistret og gjenfinne livsgleden. Både kropp og sjel vil komme hjem med fornyet kraft etter et spaopphold på Hankø.

De har 13 behandlingsrom, svømmebasseng, boblebad, badstu, tyrkisk dampbad (Hammam), trimrom, yogasal (Mindzone), spinningsal og hvilerom (stillheten).

Hankø fjordhotell & spa

Østfold
Vikanevn 405, 1621 Gressvik
Telefon: 69 38 28 50

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse Oslo - Hankø

Kjør E6 sørover mot Gøteborg fra Oslo. Når du kommer til Råde svinger du av til RV 110 og kjører mot Fredrikstad. Kjør gjennom Råde sentrum og i ca 10 min til du kommer til RV 116 og skilt mot Engelsviken og Saltnes. Kjør i ca 5 min til du kommer til et skilt der det står Hankø - Vikane og RV 117. Kjør i ca 5 min til du kommer ned til vannet og parker på parkeringsplassen på Vikane. Husk å betale på parkeringsautomat. Fergen går kontinuerlig og bringer deg over til Hankø på 3 minutter. Ønskes det transport til hotellet så gi beskjed til fergen.

Veibeskrivelse Svinesund - Hankø
Følg E6 nordover mot Oslo. Ta av fra riksvei 109 og følg skilt mot Fredrikstad. I sentrum av Fredrikstad følg skilt mot Oslo, riksvei 110. Kjør i ca 5 min. Sving til venstre mot Engelsviken og Saltnes, riksvei 116. Sving til venstre mot Hankø og Vikane, riksvei 117. Kjør i ca 5 min til du kommer ned til vannet og parker på parkeringsplassen på Vikane. Husk å betale på parkeringsautomat. Fergen går kontinuerlig og bringer deg over til Hankø på 3 minutter.Ønskes det transport til hotellet så gi besjed til fergen.

GPS
Kjør til Vikaneveien 405 - kommer til parkeringsplasser og fergen til Hankø.

No ACF gallery field data found

Kulinariske steder | Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS | T: 40 85 89 39 | E: post@dekulinariske.no

homegroupcutleryautomobilehistorybed