{"autoplay":"true","autoplay_speed":"2700","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
Start
Overnatting
Konferanse & selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
Veibeskrivelse

Hattvika Lodge

Lofoten
Hattvikveien, 8373 Balestrand
Telefon: 93 02 88 87

Hattvika Lodge

Hattvika Lodge og Hattvika Brygge tilbyr den beste overnattingen fra kaia i Hattvika. Lofoten handler om spektakulær natur og konstante forandringer i været- her får dere 4 årstider på en dag! For å tilby gjester uforglemmelige opplevelser satser vi på meget god standard på overnattings fasiliteter, hyggelig vertskap og aktiviteter som utfordrer. Med lokale guider tilbyr vi aktiviteter som: fisketurer, kokketjenester fra privat restaurant og hiking i Lofotfjellene. Med lokale guider tilbyr vi fjellturer sommer og vinter, randonèe, splitboard, havkajakk, mountainbike. Vi samarbeider med lokale operatører for Rib-Safari, dykking, kite og surf. Hattvika Lodge er ideellt for: Aktivitetsøkende turister Gjester som søker utfordrende opplevelser i Lofotnaturen Firmaturer Incentiv turer med aktiviteter Markedsmøter og lanseringer Konferanser,Seminarer og Eventer Private grupper Foto turister Andre oppdrag gjøres på skreddersøm- alt er mulig i Lofoten!

Hattvika Lodge

Lofoten
Hattvikveien, 8373 Balestrand
Telefon: 93 02 88 87

Overnatting

Hattvika Lodge og Hattvika Brygge tilbyr forskjellige type overnatting. Dere finner Hattvika Lodge og Hattvika Brygge ytterst i Hattvika i et ekte rorbu miljø som oser av historie og ligger perfekt til for et aktivt opphold i Lofoten. Bygningsmassen er nyoppusset og klare for å ta imot deg som ønsker høy komfort, vennlige verter sammen med private omgivelser. Alle enheter har moderne baderom, fullt utstyrt kjøkken, flotte soner for avslapping og spiseplasser tilpasset soveromsløsningene. De forskjellige enhetene er nylig renovert med høy og moderne standard, slik at dere kan ta pulsen på Lofoten´s sjarm og tradisjon. Om dere er ute etter å leie rorbuer i Lofoten er Hattvika Lodge og Hattvika Brygge et utmerket valg for deres opphold! Området er tett på elementene vi er stolte av i Lofoten. Dere bor praktisk talt på havet og fjellene som omkranser Ballstad ruver i bakgrunnen.

Fra sommeren 2018 tilbyr vi 16 rorbuer/ leiligheter av forskjellig størrelse, samt Nordlandshus med tilhørende anneks og privat restaurant.

Totalt ca 75 sengeplasser

Hattvika Lodge

Lofoten
Hattvikveien, 8373 Balestrand
Telefon: 93 02 88 87

Konferanse og selskap

  • Aktivitetsøkende turister

  • Gjester som søker utfordrende opplevelser i Lofotnaturen

  • Firmaturer

  • Incentiv turer med aktiviteter

  • Markedsmøter og lanseringer

  • Konferanser,Seminarer og Eventer

  • Private grupper

  • Foto turister

  • Andre oppdrag gjøres på skreddersøm- alt er mulig i Lofoten!

Hattvika Lodge

Lofoten
Hattvikveien, 8373 Balestrand
Telefon: 93 02 88 87

Mat og drikke

Langbua Spiseri! Hattavika Lodge har renovert en autentisk rorbu fra 1880-tallet og ombygget denne til privat restaurant. Restauranten er privat og kun tilgjengelig på forespørsel. Her kan gjester nyte Lofotens matfat ved hjelp av privat innleiet kokk som skreddersyr meny på forespørsel. Langbua Spiseri ligger nydelig plassert ved vannkanten i Hattvika og oser av historie fra båtlag og hardt arbeidende fiskere!

Hattvika Lodge

Lofoten
Hattvikveien, 8373 Balestrand
Telefon: 93 02 88 87

Aktiviteter

Vi tilbyr den beste overnattingen med aktive opplevelser i Lofoten.

Vi samarbeider med lokale operatører for Rib-Safari, dykking, kite og surf.

Vinteren er en fantastisk årstid for å oppleve Lofoten. Er du en over gjenomsnittet dyktig skikjører tar vi deg gjerne med på turer i vår bakhage på ski eller splitboard. Dette gir opplevelser som varer lenge!

Lofotfisket

Bli med på havet med lokal fisker som guide.

Hattvika Lodge finner dere bokstavelig på en av de de største og beste fiskeplassene i Lofoten. Fra Hattvika Lodge hender den lokale fiskeren deg og lar deg oppleve Lofotfisket og ta deg med i sjarken og gi deg muligheten til å være fisker for en dag!

Hattvika Lodge

Lofoten
Hattvikveien, 8373 Balestrand
Telefon: 93 02 88 87

Veibeskrivelse

 

No ACF gallery field data found

Kulinariske steder | Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS | T: 40 85 89 39 | E: post@dekulinariske.no

homegroupcutleryautomobilehistorybed