{"autoplay":"true","autoplay_speed":"2700","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
Start
Overnatting
Konferanse & selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
Veibeskrivelse

Klækken Hotell

Buskerud
Hadelandsveien 386, 3514 Hønefoss
Telefon: 32 14 00 00

Klækken Hotell

Ærverdige Klækken Hotell ligger kun 5 minutter fra Hønefoss,og mindre enn en time både fra Oslo og Gardermoen. Omkranset av en vakker hage med frodig flora, spesiell skulpturpark og et innbydende basseng med badepaviljong finner du velutstyrte konferanserom med fleksibilitet til å håndtere alt fra små grupper til større arrangementer. Hotellet har 156 trivelige værelser som fordeler seg på hotellets tre etasjer, alle med utsikt til Klækkens vakre hage. Klækken tilbyr alt fra det perfekte møte til en unik kulinarisk opplevelse.

Klækken Hotell

Buskerud
Hadelandsveien 386, 3514 Hønefoss
Telefon: 32 14 00 00

Overnatting

Hotellet har 156 værelser hvorav 53 enkeltværelser og 103 dobbeltværelser fordelt over 3 etasjer, totalt har hotellet 259 senger.

Hotellet kan tilby familie-, forretnings-værelser med tilhørende møte-/ oppholdsrom, rom for bevegelseshemmede og brudepar. Hotellet har rom for allergikere.
Alle rommende har utsikt til hotellparken og kulturlandskapet som omkranser hotellet. Standard på alle rom er flatskjerm og fritt trådløst nett.

Klækken Hotell

Buskerud
Hadelandsveien 386, 3514 Hønefoss
Telefon: 32 14 00 00

Konferanse og selskap

Fleksible konferanse løsninger
Vår konferanseavdeling egner seg til de fleste arrangement som møter, konferanser, utstillinger, messer, lanseringer og kick-offs. Den største salen tar opptil 600 personer. Som gjest på Klækken har du fri nettilgang under hele oppholdet, samt gratis parkering.

Selskaper, firmajubileum, gullbryllup, fødselsdager og gjenforeninger
Hotellet har egnede lokaler for de fleste anledninger. Nyt god mat og drikke rundt et vakkert oppdekket bord. Etter maten kan man hygge seg i de mange behagelige salonger. De flotte stemningsmenyer frister selv den meste kresne gane.

Klækken Hotell

Buskerud
Hadelandsveien 386, 3514 Hønefoss
Telefon: 32 14 00 00

Mat og drikke

La deg friste av hotellets uforglemmelige matopplevelser.

Under ledelse av kjøkkensjef Runar Solbakken satser Klækken på ferske råvarer, valgt med kunnskap og kritisk blikk. Engasjerte kokker tilbereder måltidene med lidenskap og stolthet, og deres anerkjente vinkelner sørger for en ekstra spiss på matopplevelsen.

Klækken Hotell

Buskerud
Hadelandsveien 386, 3514 Hønefoss
Telefon: 32 14 00 00

Aktiviteter

Hotellet er plassert midt i et eldorado av gjøremål, attraksjoner og severdigheter. De har egen aktivitetsleder på hotellet som kan lage spennende og engasjerende opplegg uansett om dere har en eller flere timer til rådighet. Ringkollen og Nordmarka er hotellets nærmeste naboer, turmulighetene er mange både sommer som vinter.

Bassenget

I 1982 åpnet Klækken Hotell sitt innen- og utendørs svømmebasseng, og var da de eneste med dette spennende tilbudet. Hotellets badepaviljong er unikt også i dag, og til stor glede for mange av hotellets små og store gjester. Om du bor på hotellet, eller benytter restauranten har du fri tilgang til badepaviljongen som holder åpent hele året. Bassenget innendørs er 10-kantet og er 10 meter i diameter, herifra kan du svømme direkte til utendørsbasseng, dette er 12,5x5 meter, begge har en temperatur på behagelige 26°c hele året og er 1,5 meter dypt.

Klækken Hotell

Buskerud
Hadelandsveien 386, 3514 Hønefoss
Telefon: 32 14 00 00

Veibeskrivelse

Klækken Hotell ligger 1 time fra Oslo og 50 minutter fra Gardermoen.

Fra Oslo:
Følg E-18 mot Sandvika, ta av til E-16 mot Hønefoss, ved eplehaven på Norderhov, før Hønefoss, ta av fra E16 til RV 241 (Jevnaker -Klekken-Gardermoen) følg RV 241 i ca 5 minutter. Hotellet ligger på venstre hånd av veien.

Fra Gardermoen:
Veg nr 174 mot Nannestad. Følg RV 35 mot Grua. Vi gjør oppmerksom på at strekningen er avgiftspliktig. Kjør gjennom tunnelen på RV 4 og fortsett litt nordover til Roa. Ved rundkjøringen på Roa ta av mot Jevnaker. Følg RV 35 i ca 15 km, til du kommer til et T-kryss hvor man svinger av mot Norderhov-Oslo (RV 241). Følg denne veien i ca 10 min, og hotellet ligger på høyre hånd.

Fra Drammen:
Kjør RV 35 mot Hokksund, når du kommer i en rundkjøring i Hokksund, tar du første vil høyre i retning Hønefoss. Følg veien til du kommer til Vikersund der er det en avkjøring til høyre hvor det står Hønefoss, kjør den veien 100 meter så tar du av inn mot venstre. Følg denne veien til du er like før Hønefoss sentrum da står det et skilt med Ringerike Sykehus og Oslo, ta av til høyre i retning Oslo, kjør E16 den veien i ca 7 km det står et skilt da mot Klekken, Jevnaker og Gardermoen inn til RV 241, følg den veien i ca 5 minutter og hotellet ligger på venstre hånd

Kulinariske steder | Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS | T: 40 85 89 39 | E: post@dekulinariske.no

homegroupcutleryautomobilehistorybed