{"autoplay":"true","autoplay_speed":"2700","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
Start
Overnatting
Konferanse & selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
Veibeskrivelse

Rondane Høyfjellshotell

Oppland
Rondanevegen 1264, 2674 Otta
Telefon: 61 20 90 90

Rondane Høyfjellshotell

Velkommen til "nye" Rondane Høyfjellshotell Rondane Høyfjellshotell har gjennomgått et stort oppussingsprogram i år og vi har fått svært gode tilbakemeldinger. Nesten alle fellesrom har gjenoppstått i ny drakt. Vi vil spesielt fremheve vårt svømmebasseng. Ikke bare er det blitt svært delikat, vi har også skrudd temperaturen opp til 29 grader! Det kan vi gjøre fordi vi eier vårt eget kraftverk og således kanskje er ett av Norges "grønneste" hoteller.

Mat er viktig for hotellgjester, både konferansedeltagere og fjellvanddrere, derfor har vi brukt utallige timer på å få til den ultimate menyen. Det har gitt resultater! Rondane Høyfjellshotell ligger bare 3,2 kilometer fra Rondane nasjonalpark med ti fjelltopper over 2000 meter. Vi har et familievennlig alpinanlegg 500 meter unna og et stort løype- og turnett for fjellvandrere og langrennsløpere. 13 kilometer fra Otta sentrum.

Velkommen til en fullstendig høyfjellsopplevelse!

Rondane Høyfjellshotell

Oppland
Rondanevegen 1264, 2674 Otta
Telefon: 61 20 90 90

Overnatting

Rondane Høyfjellshotell tilbyr overnatting i hotellrom, hytte og leilighet. Over 50 rom, fordelt på enkeltrom, dobbeltrom, familierom og junior suiter, samt hytter og leiligheter. Med dette har vi noe for enhver smak på Rondane Høyfjellshotell!

Rondane Høyfjellshotell

Oppland
Rondanevegen 1264, 2674 Otta
Telefon: 61 20 90 90

Konferanse og selskap

Rondane Høyfjellshotell tilbyr kurs- og konferanser i rolige omgivelser. I kort avstand fra hotellet kan vi tilby teambuildingaktiviteter tilpasset din gruppe.

For et litt roligere alternativ er fossturen en yndet aktivitet. Turen kan ta i underkant av én time og gir fornyet energi til å ta fatt på krevende kurs- og konferanseoppgaver. Inkludert i alle våre pakker er tilgang til basseng, boblebad og badstue.

Rondane Høyfjellshotell

Oppland
Rondanevegen 1264, 2674 Otta
Telefon: 61 20 90 90

Mat og drikke

I restauranten kan du nyte mat som er inpirert av lokalråvarer og norsk tradisjon.

Kjøkkenet tar utgangspunkt i råvaretilgang og sesong. Vi forsøker etter beste evne å kombinere kreativitet med lokale råvarer i vår rullerende meny. For tiden byr vi for eksempel på egenprodusert granskuddsirup som smakstilsetting til noen retter og egenprodusert leverpostei til frokost. Utrolig godt!

Har du spesielle ønsker eller har matintoleranse, informer oss, og vi tilpasser måltidene dine etter dette.

I den ene delen av restauranten har vi bardisk som strekker seg inn i hallen og resepsjonsområdet. Her har vi servering av kaffe, lette lunsjretter og kald drikke under hele åpningstiden.

Frokost 08:00-9:30
Lunsj    13:00-15:00
Middag 18:00-21:00

Rondane Høyfjellshotell

Oppland
Rondanevegen 1264, 2674 Otta
Telefon: 61 20 90 90

Aktiviteter

Hos oss ligger alt til rette for en fantastisk høyfjellsopplevelse. Det er ingen sjenerende støy, og du har en praktfull natur like utenfor døren. I området kan vi tilby kanopadling, fotturer, sykkelutleie, skiutleie, trugeutleie, toppturer, rafting, fjellsykling ol.

Spa og Basseng

Hotellet er fyllt med aktiviterer for store og små. Unn deg selv en berikende spa behandling eller ta et dypp i vårt nyoppussede bassengområde. Her finner du også stort boblebad og badstue. På Rondane Høyfjellshotell er fokus på velbehag en av de viktigste oppgave våre.

Rondane Høyfjellshotell

Oppland
Rondanevegen 1264, 2674 Otta
Telefon: 61 20 90 90

Veibeskrivelse

Rondane Høyfjellshotell ligger midt i hjertet av Sør-Norge, omtrent like langt i kjøretid fra Oslo og Trondheim. Om sommeren reiser tusenvis av turister med buss fra Oslo til Geiranger, og Rondane legges inn som stopp for å vise turistene det ”norskeste” Norge har å by på.

Hotellet ligger nærmest Rondane nasjonalpark av alle overnattingssteder i området. En kilometer fra hotellet kommer man inn i parken, som strekker seg over 963 kvadratkilometer, fra Gudbrandsdalen til Atndalen i høyfjellsområdet i både Hedmark og Oppland.

Rondane nasjonalpark kan by på ti fjelltopper over 2000 meter og et landskap som kan ta pusten fra byfolk og flere til. Urørt natur lokker hvert år et stort antall turister som vil tilbringe ferien i omgivelser, garantert fritt for motorisert ferdsel og annen støy.

Området er fantastisk både sommer og vinter, med over 100 km oppkjørte løyper som linkes til løypenettverkene i både Kvamsfjellet på den ene siden og Høvringen på den andre veien.

Rondane Høyfjellshotell ligger kun 13 km fra E6, med gode asfalterte fjellveier som er godt brøytet om vinteren, også med adkomst på Otta stasjon via tog eller buss.

Veibeskrivelse -Ca. 500 m sør for innkjøring til Otta sentrum kommer avkjøringen til Rondane, Mysuseter-Rondanevegen.
-Følg Rondanevegen opp i høyfjellet, og hold rett frem i Rapham-krysset. Følg veien, i enda 7 km, til du ser hotellets skilt på høyre hånd.

Veibeskrivelse til Rondane høyfjellshotell fra resten av Norge, og Storbritannia. 

Det er enklere og billigere å reise fra Storbritannia til Rondane enn man kanskje tror.

Med norsk fra Gatwick flyplass til Oslo flyplass, Gardermoen (OSL)
Med Ryanair fra Stansted flyplass til Oslo flyplass, Gardermoen (OSL)
Fra Oslo flyplass, NSB (tog) (retning Trondheim) til Otta stasjon

NSB gir en rabatt på 10 til 60 prosent for grupper større enn 10 personer. kontakt gruppereiser@nsb.no eller +47 61 05 19 10

Med Ryanair fra Stansted Airport (STN) til Sandefjord Lufthavn Torp (TRF)
Med Ryanair fra Manchester (MAN) til Sandefjord Lufthavn Torp (TRF)
Med tog fra Sandefjord Lufthavn Torp til Oslo sentralstasjon. Tog til Otta stasjon (retning Trondheim)

Vi tilbyr transport fra Otta stasjon. Vi henter oss i minibussen vår som tar 8 passasjerer. Prisen for fire personer er 400 nok. Prisen for 5-8 personer er 700 nok.

Hvis du vil besøke Rondane som en del av en større reise i Norge, kan du også komme til Otta fra andre flyplasser:
Fra Gatwick (LGW) til Ålesund (AES) eller
Molde (MOL)

Fra Gatwick (LGW) til Trondheim (TRD).

Et annet alternativ er å leie bil. Her er anvisningene fra Oslo og Trondheim.

Adresse & Koordinater
Rondanevegen 1264, Mysuseter
2674 Otta
61°48'31.3"N 9°40'24.4"E

Kulinariske steder | Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS | T: 40 85 89 39 | E: post@dekulinariske.no

homegroupcutleryautomobilehistorybed