{"autoplay":"true","autoplay_speed":"2700","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
Start
Overnatting
Konferanse & selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
Veibeskrivelse

Thorbjørnrud Hotell

Buskerud
Sagveien 8, 3520 Jevnaker
Telefon: 61 31 71 00

Thorbjørnrud Hotell

I 2010 bestemte vi oss for å bli best i Norge på lokalmat. Nå har vi egen gård med mer enn 500 glade dyr, bugnende kjøkkenhage – og ysteri i den gamle svømmehallen!

Hos oss står det gode måltidet, unike lokalmatopplevelser og pur matglede i sentrum. Vi har også gjort mye for å skape et levende, fargerikt og inspirerende hotell ved hjelp av interiør og kunst og den historiske hagen.

Den ærverdige Direktørboligen fremstår i opprinnelig gammelromantisk stil, og brukes til møter, selskaper og middager, mens hotellfløyen har et moderne uttrykk med store glassflater og høye partier, som gir lyse og luftige fellesarealer.

Thorbjørnrud Hotell

Buskerud
Sagveien 8, 3520 Jevnaker
Telefon: 61 31 71 00

Overnatting

Hotellet har følgende overnattings kapasitet:

4 enkeltrom (90 cm seng)

55 dobbeltrom (dobbeltseng)

23 twin rom (to enkle senger)

 

Thorbjørnrud Hotell

Buskerud
Sagveien 8, 3520 Jevnaker
Telefon: 61 31 71 00

Konferanse og selskap

Luft, kunst og idylliske omgivelser
Hotellethar  18 møterom og auditorium med plass til opptil 130 deltagere i kinosal. Felleslokalene er luftige med god plass til gruppearbeid og mingling. Her kan man strekke på bena, hente seg en kaffe, titte på kunsten vår eller fortsette samtaler som krever litt større takhøyde. Den idylliske hagen er også et deilig sted å samle hodet eller bedrive gruppeaktiviteter.

Skjermet med muligheter
Beliggenheten vår gjør at det er lett å holde grupper samlet, men det er mye å finne på – både på hotellet og i nærområdet. De fleste velger å ta turen bortom Hadeland Glassverk, og ønsker dere å spe på med aktiviteter eller opplevelser, vil vi selvfølgelig fremheve våre matkurs, -foredrag og -smakinger.

Thorbjørnrud Hotell

Buskerud
Sagveien 8, 3520 Jevnaker
Telefon: 61 31 71 00

Mat og drikke

Unike matopplevelser
På Thorbjørnrud spiser du ureist lokalmat fra vår egen gård, oster fra ysteriet, som ligger i det gamle svømmebassenget vårt, og grønnsaker fra kjøkkenhagen. Lunsjbuffeten vår er viden kjent, og som oftest fyrer vi opp pizzaovnen og serverer italiensk pizza ved siden av.

Thorbjørnrud er et nydelig sted å holde bryllup og selskaper. Husk at vi også kan være rammen rundt mindre høytidelige feiringer, større middager eller en etterlengtet fest!

Piknik og grillfest
Mulighetene er mange på Thorbjørnrud. Hva med å arrangere piknik i hagen, eller fransk bakgårdsfest med utegrilling?
Vi liker å tenke utenfor boksen og levere ekstra glede, så ta
gjerne en telefon for å diskutere muligheter.

Julemiddag
Julemiddagen på Thorbjørnrud er legendarisk, og ribba så mør at den nærmest smelter under svoren. Få eller mange, familie, venner eller jobb – alle er velkommen!
Husk å booke i god tid hvis du vil sikre deg en dato.

Thorbjørnrud Hotell

Buskerud
Sagveien 8, 3520 Jevnaker
Telefon: 61 31 71 00

Aktiviteter

Thorbjørnrud er et idyllisk og fredelig sted – men mulighetene for adspredelser er mange! Lær å lage italiensk pizza eller egne pølser, smak deg gjennom akevittens historie, ta et dypdykk i ostebassenget eller få med deg et glassblåsershow på Hadeland Glassverk. Vi kan tilby opplevelser for både friskuser, gourmeter, eventyrere og blandingsgrupper!

Våre mest populære aktiviteter

 1. Best på lokalmat! Hotelleier og bonde Olav Lie-Nilsen inviterer til et spennende foredrag om matkonseptet Thorbjørnrud, med hovedtemaene mat, bærekraftig landbruk, smak – fysiologisk og kulturelt, gastronomi og måltidskultur. Olav er en erfaren og entusiastisk historieforteller som vekker stor begeistring med sin allsidige kunnskap og smittende lidenskap.
 2. Ost og vin Ost og vin er en klassiker, men ikke bare enkelt å få til! Vår vinekspert tar dere gjennom Thorbjørnruds oster med heldige og mindre heldige vinkombinasjoner – for å vekke sansene, gi noen aha-opplevelser og demonstrere hva man er ute etter. Mer smak og mindre teori, en hyggelig smaksopplevelse for alle.
 3. Ølsmaking Hotelldirektør Kjetil gir dere et innblikk i råvarer og smaker, kombinert med mat. Vi tar for oss fem utvalgte øltyper som dere får smake og lukte dere bedre kjent med.
 4. Pølsekurs Imponer familie og venner med egenlagde pølser. Våre karismatiske kokker gir deg innblikk i god gammeldags pølselaging og lærer deg triksene som gjør pølser til festmat!
 5. Pizzakurs Vi samles rundt pizzaovnen der kokkene lærer deg hvordan man lager ekte Italiensk pizza som både smaker og imponerer!
 6. Brødbaking Kort innføring i brødbaking i bakerovn, i vår hyggelige kjellerstue Slyngelstuen. Du får det rykende ferske brødet med hjem.
 7. Herregårdsmord Middagen blir overraskende avbrutt da hotelleier Greger Faber Nilsen blir drept. Etterforskningen starter og ledetråder og åsted undersøkes.
 8. Glassblåsershow på ærverdige og tradisjonsrike Hadeland Glassverk som ligger bare 3 minutters gange fra hotellet. Vi organiserer både show og designkonkurranser for gruppene.
 9. Mal med meg Få fram dine kreative evner i vårt populære malerkurs holdt av billedkunstner Anita Korneliussen.
 10. Kreativt Kick-Off  Et allsidig program for å få fram dine kreative egenskaper og lære å ta dem i bruk på jobb og i dagliglivet. Med Morten Gray.
 11. Kreativ utfordring 14 forskjellige lagaktiviteter hvor man får testet sine kreative egenskaper og helt sikkert lært noe nytt om både seg selv og sine kolleger. Med Morten Gray.
 12. Teambuildingsløype Lær hverandre bedre å kjenne gjennom en rekke morsomme aktiviteter, som krever både samarbeid og kommunikasjon. Passer for alle, uansett alder og fysisk nivå. Med Fossen friluft.
 13. Elvesport Få opp adrenalinet og opplev noe unikt. Vi arrangerer rafting i en-, to- og tremannsrafter, svømming med riverboard eller padling med elvekajakk.
 14. Gokart Finn ut hvem som er raskest i ditt firma. Vi arrangerer fartsfylte løp med gokart på Eggemoen.
 15. Bowling En klassiker som sjelden feiler. En forløsende avslutning for alle.
 16. Curling Hvis du ikke har prøvd curling enda – gjør det! På Jevnaker kunstisbane finnes det to curlingbaner til leie, her blir det som oftest mye latter med kosten på snei.
 17. Kistefos-museet Kistefos-museet er et fantastisk anlegg som omfatter industrimuseum, kunsthall og skulpturpark. Her kan man få ulike omvisninger, nyte utstillingene og kose seg i fantastiske omgivelser både inne og ute.
 18. Tenk - gjør - skap er en annerledes forestilling som kombinerer musikk, teater, en sterk personlig historie og et faglig innhold som inspirerer og hjelper publikum til å prestere bedre på daglig basis. Les mer.

Gangavstand til Hadeland Glassverk (med spennende besøkssenter), Haugerstranda (flott badestrand) og Jevnaker sentrum med restauranter og butikker.

Thorbjørnrud Hotell

Buskerud
Sagveien 8, 3520 Jevnaker
Telefon: 61 31 71 00

Veibeskrivelse

Sagveien 8, 3520 Jevnaker
tlf 61 31 71 00
booking@thorbjornrudhotell.no

 

1 time fra Oslo
45 minutter fra Gardermoen
3 minutters gangavstand fra Hadeland Glassverk

Fra Oslo: 67 km
Fra Gardermoen: 55 km
Fra Hønefoss/togstasjon: 13 km
Fra Roa/togstasjon: 20 km Gode transportavtaler med
lokalt buss- og taxiselskap.

Flybussrute se www.askeladden.net

No ACF gallery field data found

Kulinariske steder | Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS | T: 40 85 89 39 | E: post@dekulinariske.no

homegroupcutleryautomobilehistorybed