{"autoplay":"true","autoplay_speed":"2700","speed":"300","arrows":"false","dots":"false","rtl":"false"}
Start
Overnatting
Konferanse & selskap
Mat og drikke
Aktiviteter
Veibeskrivelse

Voksenåsen hotell

Oslo
Ullveien 4, 0791 Oslo
Telefon: 22 81 15 00

Voksenåsen hotell

Voksenåsen er hotellet på toppen av Holmenkollen. Langt fra byens larm, likevel nært nok. Så lenge du kjører oppover er du på rett vei - helt til du møter et unikt hotell med Oslos aller beste utsikt! En avslappet atmosfære og et særpreget moderne interiør som inspirerer gjestene. Noe utover det vanlige, og som frister til gjentakelse!

Voksenåsen hotell

Oslo
Ullveien 4, 0791 Oslo
Telefon: 22 81 15 00

Overnatting

På toppen av Holmenkollen, med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Voksenåsen. Hotellet er en arkitektonisk perle med en helt egen atmosfære. Langt fra byen, men likevel nært nok.

Kapasitet:

85 rom og 119 senger

Voksenåsen hotell

Oslo
Ullveien 4, 0791 Oslo
Telefon: 22 81 15 00

Konferanse

Voksenåsen skal være den selvsagte arenaen for de viktigste nordiske samtalene, og en pådriver for samarbeid og samfunnsforståelse. Nærheten til Oslo sentrum gjør Voksenåsen til et godt valg for konferanser.

Kapasitet: 8 plenumsaler og 16 grupperom

Maks kapasitet 180 kino og 108 i klasse oppsett

Selskap

Vi sørger for personlige og minnerike markeringer av bryllup, barnedåp, konfirmasjon, minnestund, jubileum og andre viktige merkedager i livet.

Bryllup

Livets viktigste ja fortjener magiske rammer, og vi har over 50 års erfaring med bryllupsfeiringer. Vi garanterer høy kvalitet, stemningsfulle omgivelser og personlig oppfølging.

Andre selskaper

Barnedåp, konfirmasjon, jubileum, familiemiddag, bursdag, minnestund og andre markeringer.

Våre selskapslokaler

Utsikt mot fjorden eller marka tett på? Ute, men samtidig inne? Intimt eller romslig? Alternativene er mange, så du kan velge det som passer ditt arrangement.

Voksenåsen hotell

Oslo
Ullveien 4, 0791 Oslo
Telefon: 22 81 15 00

Mat og drikke

Selskapsmeny

Menyene våre er satt sammen med sesongens råvarer og tilberedt med nordisk vri. Vi hjelper gjerne til med å velge vin til maten.

Restaurant

I vår restaurant Nils Holgersson byr vi på friske nordiske råvarer tilberedt på en leken måte. Vår svenske kjøkkensjef sørger for at de svenske mattradisjonene opprettholdes også i Norge. Akkompagnert av en rikholdig vinkjeller, service i toppklasse – og avsluttet med en drink i baren eller ute på terrassen – er dette oppskriften på en vellykket kveld.

For å reservere bord, vennligst kontakt oss på epost bordbestilling@voksenaasen.no

Voksenåsen hotell

Oslo
Ullveien 4, 0791 Oslo
Telefon: 22 81 15 00

Aktiviteter

Smak deg gjennom nøye utvalgt vin, øl eller musserende dråper eller prøv våre uteaktiviteter

Uteaktiviteter

Nordmarka som nærmeste nabo betyr et vell av naturopplevelser. Like i nærheten er det også andre friluftsmuligheter som sykkeltur, trugetur, stavgang, kanefart, ulike aktiviteter i Oslo Sommerpark og Oslo Vinterpark, aking i Korketrekkeren, skitur og lavvotur.

For mer informasjon og priser, ta kontakt på 22 81 15 20 eller booking@voksenaasen.no.

Voksenåsen hotell

Oslo
Ullveien 4, 0791 Oslo
Telefon: 22 81 15 00

Veibeskrivelse

Ankomst med fly/tog:
Fra Gardermoen benytt flytoget til Oslo S (ca. 19 min.). Fra Oslo S kan man enten ta T-bane nummer 1 (Frognerseteren) til Voksenkollen  –  derfra til Voksenåsen (ca. 5-10 min. gange). Eller man kan ta taxi direkte til Voksenåsen.

Fra Torp flyplass benytt flybuss til Nationaltheateret stasjon deretter T-bane nummer 1 (Frognerseteren)  til Voksenkollen –  derfra til Voksenåsen (ca. 5-10 min. gange).

Ankomst med bil/taxi:
Følg skilt mot Majorstuen/Smestad. Etter Smestadkrysset, ta av opp til høyre mot Holmenkollen.
Følg Holmenkollveien forbi hoppanlegget, og følg deretter skilter til Voksenkollen (pass på å svinge til venstre i kryss til Frognerseteren og neste kryss til Tryvann – kan komme litt brått på). Ved Voksenkollen T-bane stasjon (høyre side) ta opp til venstre i veikryss med stort hvitt skilt til ”Voksenåsen kultur og konferansehotell».

No ACF gallery field data found

Kulinariske steder | Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS | T: 40 85 89 39 | E: post@dekulinariske.no

homegroupcutleryautomobilehistorybed