Rondane Høyfjellshotell tilbyr spennende konferanse løsninger

Publisert den: 10. januar 2019

Rondane tilbyr toghøyfjellskonferanser- C02 – og ansattevennlige

Toghøyfjellskonferanser er kort og godt en kombinasjon av konferanse på tog og på Rondane Høyfjellshotell. Du går på toget på Oslo S, Trondheim S eller et hvilket som helst stasjon på banen. Der starter konferansen! Der kan du spise, der kan du lytte til foredrag, der kan du nyte natur  fra togvinduet på en behagelig måte. Ja, i restaurantvognen er det til og med øl- og vinsalg!

Rondane Høyfjellshotell låner deg teknisk utstyr, mikrofon og høyttaler, så alle i vognen kan høre deg. Vi kan også stille med egen vert som gir underholdning og guiding av hva man ser hele veien. På Otta stasjon står bussen klar, som tar deg opp til fjells. Det tar ca. 35 minutter. Har din bedrift avdelinger både nord- og sør på banen? Det passer bra, for på Otta møtes nord- og sørgående tog omtrent på likt.

Om bord på toget har du allerede fått greie på hvilket rom du skal ha og når du kommer inn på hotellet ligger nøkkelen klar, og hele bedriften er klar for å fortsette konferansen igjen. Eller gå i svømmebassenget. Eller gå en tur til de magiske fossefallene i Ulafossen, 20 minutter unna. Eller gå i baren. Eller spise våre kulinariske retter. Rondane Høyfjellshotell er stolte medlemmer av De kulinariske spisesteder.

Og ikke glem. Mindre tjas og mas får du ikke på en tur. Ingen køer, ingen passkontroll, ikke lang vei inn til sentrum fra flyplassen. For ikke å snakke om C02! Med et hotell som er drevet av eget vannkraftverk i en elv hvor vannet har vært stabilt de siste 1,5 millioner årene kan du ta et bad i svømmebassenget vårt med god samvittighet. Vi har likegodt skrudd det opp til 29 grader. Og en mer klimanøytral måte å reise på enn med NSB finner du ikke.
For mer informasjon se www.rondane.no

<< GÅ TILBAKE TIL BLOGG

Kulinariske steder | Kolsbergvn 16, N-1352 KOLSÅS | T: 40 85 89 39 | E: post@dekulinariske.no