Pastis Bistrobar

ALBERT BISTRO BLIR PASTIS BISTROBAR

Dere har kanskje lagt merke til at Albert Bistro har fått en ny logo, ny meny og et helt nyoppusset lokale. Denne våren har vi forvandlet Albert bistro til en bistrobar, nå kjent som Pastis Bistrobar. Fokuset er rettet mot middagsmenyen, der du kan bestille en masse lekre småretter. Alt fra østers, tartar, friterte andelår, charcuterie etc, eller vanlige middagsretter med moderne tolkninger av klassisk fransk mat. I tillegg til det, har de, med hjelp av Norges fremste bartendere, satt sammen en smaksrik liste av cocktails…

Visit Innherred

Leter du etter møterom, selskapslokaler, kurs- og konferanselokaler eller bare et sted å arrangere en samling for bedriften eller ditt lag/forening? Kanskje skal du arrangere bryllup, barndåp eller konfirmasjon? Tjenestenavet Visit Innherred hjelper deg med lokaler i Levanger, Verdal, Inderøy, Steinkjer og Snåsa.

Südøst Asian Crossover

Südøst Asian Crossover er storstua på Løkka – for Løkka

«Winter Wonderland» på Südøst Hvorfor ikke legge møtet og julebordet ditt til Südøst Asian Crossover? Dagpakke, 395,- per person. Start dagen med vår rikelig dagpakke som har fokus på effektive møter i flotte omgivelser kombinert med en smaksopplevelse som skal pirre sansene. «Winter Wonderland»: Ta med deg kollegene dine videre på vårt «Winter Wonderland» på uteserveringen. Her tilbyr vi eksotisk mat og drikke rundt peisen på skinnfeller. Vi skaper julestemning med asiatisk twist! Julebord med asiatisk vri:Fortsett videre inn i restauranten der vi tilbyr både vår Asian Crossover meny og ikke minst vår Julemeny med inspirasjon fra det fjerne Østen. Her kan vi tilby selskap i egne lokaler. Avslutt i vår Cocktailbar der DJ`n spiller inn i de sene nattetimer. Kapasitet:Møteroms kapasitet: 250 personer Totalt kan vi huse 600 personer, inne og ute. Chambre separee 36 pax Håper vi ses!

Strand Restaurant

VELKOMMEN TIL STRAND RESTAURANT

Det ærverdige Strandhuset i Bærum har huset restaurantdrift siden 1924. Huset bærer på lange tradisjoner og historie, men siden 2010 har den flotte restauranten blitt drevet av kokkene Tom Victor Gausdal og Stian Floer sammen med kokkekollektivet Lava Oslo. Huset rommer i dag flere selskapslokaler, en stor terrasse med uteservering, samt restaurant, peisestue og en liten kafe. I området rundt finner man en skulpturpark med verk fra Joseph Grimeland og en smijerns paviljong. I tillegg er det båthavn rett nedenfor hvor det også finnes egne gjesteplasser for Strand restaurants sine gjester.

Kjøkkenet på Strand restaurant er bygget opp med et fokus på rene, naturlige og ekte råvarer. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å servere mat som gjenspeiler årstidene og hva som er tilgjengelig i naturen i hver sesong. Alt vi serverer har en tydelig opprinnelse, og bonden eller produksjonen som leverer råvarene driver alltid bærekraftig. Vi ønsker å skape opplevelser som tilfører noe nytt til miljøet de springer ut i enten du bor i nærheten eller er tilreisende.

Sporten Restaurant

Sporten er et fantastisk selskapslokale med mange muligheter.

Sporten selskapslokale er et av Oslo`s mest estetiske og spesielle lokaler med en kapasitet på opptil 250 personer. Sporten ligger plassert på toppen av Holmenkollen med en fantastisk panoramautsikt over hele indre Oslo-fjord. Med sine 9,5 meter under taket og karakteristiske trekk, er dette et sted man sent glemmer.

På Sporten arrangeres alt fra store firmafester med og uten tema, bryllup og konferanser og mindre bursdagsselskap eller andre markeringer og jubileer. Lokalet fungerer like godt til en storslagen gallamiddag, som til en uformell skistue med «afterski» etter firmaets aktivitetsdag.

Med vår flotte uteservering passer Sporten bra for arrangementer til alle årstider.

På Sporten er du gjest på din egen fest!

Ta kontakt for å avtale befaring.

 

Louise Restaurant & Bar

Louise Restaurant & Bar ligger vendt mot sjøen i den gamle Verkstedhallen på Aker Brygge. Dette bygget er det eneste gjenværende av Akers Mekaniske Verksted sine bygninger mot havnen og Akershus Festning, og vi er det eneste sted på Aker Brygge som har tatt vare på litt av historien og noen av gjenstandene fra Akers Mek. Verksted.

Louise Restaurant & Bar har en stor og variert à la carte-meny som byr på norske mattradisjoner. Hvert år rundt påsketider åpner vår uteservering hvor du kan nyte maten og flott fjordutsikt. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft.

Går du med bryllupsplaner?

Da ønsker vi dere velkommen til en uformell bryllupsprat på Louise Restaurant.

Louise er en tradisjonsrik restaurant med fjordutsikt og lange tradisjoner på Aker Brygge. Etter en større renovering i 2013 har vi fornyet oss på både interiør og mat. Menyen fokuserer på norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken.

Detaljer er viktige i forbindelse med den store dagen og vi setter vår ære i å tilrettelegge slik at dagen blir akkurat som dere drømmer om. Vi kan ta både store og små bryllup, opptil 180 personer. Vi serverer tre, fire eller fem retters middag alt etter hva dere måtte ønske. Vi har satt opp en bryllupspakke og ordner det fullverdige selskapsarrangementet med oppdekking, blomster, servering, skjenking, og ikke minst opprydding i etterkant. Dere kommer kun med bordkortene og gjestene.

Kanskje den viktigste dagen i livet deres - la oss gjøre den fantastisk!

Lille Herbern

Om restauranten
Lille Herbern er en liten perle innerst i Oslofjorden, rett på utsiden av Bygdøy, som har fungert som serveringssted og kro siden 1929. For å komme seg til Lille Herbern tar man båt fra brygga i enden av Herbernveien. Båtturen er kanskje en av verdens korteste, da overfarten tar ca ett minutt

Historie
Fra herberge til klubbhus. Det var en stor lykke for Oslo Seilforening at skibsmegler S. Tandberg, foreningens daværende formann, fikk høre at Lille Herbern var til salgs i 1922. Fire år senere var var øya kjøpt for kr 95 000,-.
Man strides vel stadig litt i forhold til opprinnelsen til navnet, men i følge Sigurd M. Herbern så var navnet ”Herbern” rett og slett en populær forkortelse blant sjøfolkene for ordet ”herberge” og vi velger og tro på de gamle sjøfarerne.

Oslo Seilforening
Øya eies av Oslo Seilforening som leier ut restauranten til The Social Kitchen. Seilforeningen ble stiftet i 1886 og holdt den gangen til i Revierhavnen under Akershus Festning. I 1926 kjøpte foreningen øya Lille Herbern rett utenfor Bygdøynes – som fortsatt er foreningens base.

I dag teller klubben ca 1000 medlemmer, tilbyr ca 190 bryggeplasser og et aktivt idrettslig miljø med regattaer og kursvirksomhet for seilere.

I 2011 feiret Oslo Seilforening 125 år og ga ut ”Frisk Bris i 125 år – Oslo Seilforening fra 1886 til 2011. Boka er tilgjenglig og til salgs i restauranten.

Kulinariske Togreiser

Norsk museumstog tilbyr chartertog både for lengre og kortere turer. Togene kan settes sammen av ulike typer av vogner og lokomotiver. Serveringen ombord er det Sult som tar oss av.

For de fleste som reiser med dette toget er det reiseopplevelsen i vognene som er av stor betydning - og vognene er det ingen andre i Europa som har i drift i dag. Alle vogner er bygget i teak og er levert i perioden 1909 - 1926, unntatt en vogn som er Norges sist bygde trevogn, bygget i 1937.

Baltazar

Et besøk til Baltazar Ristorante skal være en hel kveld fylt med opplevelser som du kan dele med dine venner eller kollegaer som setter pris på italienske kvalitets smaker og ingredienser.

En kveld på Baltazar skal være en reise i det moderne og klassiske kjøkken i en avslappet og komfortabel atomsfære fordelt over tre åpne platåer. Du kan nyte regionale italienske viner og fersklagede produkter som med en nøysom hånd er basert på mest mulig rene produkter fra det naturlige kjøkken.

Vi lager mat etter ”Slow Food” prinsippet og vi importerer genuine råvarer direkte fra småskalaprodusenter. Hver dag baker og lager vi focaccia, grissini og fersk pasta i flere varianter.